fredag 13 mars 2009

Wallenbergarnas syndabock - Annika Falkengren

Det är lätt att vara efterklok, men så mycket svårare att vara klok innan, och det är väl just det som kan göra att vissa är värde en mycket hög lön, för att de just är kloka innan. Men vad visar SEB? jo inget annat än gammal enkel efterklokhet som varenda kotte skulle visat när de klantat till sig som de gjort.

Förtroendet är för sent att reparera.

Så drastika åtgärder krävs.

Vill man vara konspiratorisk så kan man tro att Wallenbergarna behöver en syndabock, och vem blir då denna? Ja efter det här finns ingen tvekan, Annika Falkengren är den som kommer få ta på sig allt, det skulle inte förvåna mej om hon åker ut om ett tag.


Aftonbladet AB2 SvD SvD2 DN DN2 DN3 DN4 SMP

3 kommentarer:

 1. Har man en hjärna mindreän struts så kan ledng-en inte vara kvar de är ju självklara regler att man inte ska ta för de fattiga och ge till dem rika

  SvaraRadera
 2. Det ar sadana har idioter som baddar for socialisternas aterkomst. Om man bor i Sverige som ar ett lagprisland jamfort med USA (dar jag bor), sa ar en lon pa 7 millar fullstandigt tillracklig for en bankchef. Dessutom verkar hon ju ha fatt mer an det dubbla om allt raknas in. Man kan ju jamfora med vad det dyraste husen i Stockholm kostar sa ser man att det ar fullt i klass med de varsta exesserna i USA. Wallenberg borde ha mer forstand an att bete sig sa har utomordentligt korkat. Som sagt, det ar sadana har idioter somm baddar for Sahlins aterkomst. Ar det vad de vill????

  SvaraRadera
 3. Detta är vad hon egentligen sa:
  http://www.youtube.com/watch?v=vq4Urb-ll-E

  SvaraRadera