torsdag 26 mars 2009

Kycklingterrorister

Kycklingterroristerna har nått dit de ville, vem vill chansa med kyckling till middag idag?
Vem kan ligga bakom detta?
Autonoma vänstergrupper, kanske samma grupper som bränner ner matbutiker i Södertälje, eller militanta veganer är väl bland kandidaterna.

Problemet är nog att sannolikheten att någon åker dit för detta terrordåd är mycket liten. Polisen i Sverige har en pinsamt låg uppklaringsprocent, under 2007 låg denna på 33% av all anmälda brott enligt BRÅ (brottsförebyggande rådet). Vad glas i kycklingar rubriceras som av polisen vet inte jag. Men jag hoppas verkligen att polisen tar detta på allvar . Detta kan inte vara en olycka eller slarv, då det dykt upp på flera platser samtidigt, det måste alltså vara en samordnad aktion mot oss alla, dvs en terroraktion.

Aktionen följer terrorismens lag om hänsynslöshet och råhet mot andra människor som kan drabbas av deras agerande, och bör därför betraktas som just terrorism.


VG VG2 AB AB2 AB3 AB4 KB SvD SvD2 SvD3 DN SDS SvD4 SvD5 SDS Politiken Politiken2 AB5 AB6 SDS2 DB

23 kommentarer:

 1. Klart det är terrorism, handlingen riktar sig mot att störa och förstöra för oskyldiga. Hoppas de som ligger bakom tar sitt ansvar och kommer fram.

  SvaraRadera
 2. Även om jag själv inte äter kött tar jag helt avstånd från sån här galenskap. Bara för jag inte äter kött kan jag ju inte tvinga andra att sluta? Dessa grupper tror precis som alla andra terrorister på absoluta sanningar.

  SvaraRadera
 3. Fanatiker och fundamentalister menar alltid att alla andra måste ändra sitt sätt att vara, sina tankar osv, så att de passar in i deras världsbild som är liten och trång. De som inte passar in i deras bild, måste elimineras på ett eller annat sätt. Det är mångfalden som gör att vi löser problem, olika tankar som byts med varandra leder framåt mot lösningar på världens problem

  SvaraRadera
 4. Vänsterterrorn tilltar. Extrema terrororganisationen AFA arbetar ju obehindrat, hus och bilar brinner, politiker misshandlas, våldsamma upplop är vardagsmat. Dags att göra något kanske? Våldsvänstern är uppsakttningsvis 10ggr större än extremhögern som media ojar sig över. Har aldrig sett en nazist men väldigt ofta vänsterextrema terrorgrupper, men ändå hörs nästan inget i media. Kanske för att journalisterna ofta sympatiserar med kommunistiska och antidemokratiska ideologier där våld mot meningsmotståndare uppmuntras.

  SvaraRadera
 5. Håller med. detta evinnerliga saboterande. Hur f-n tänker människorna egentligen.
  Man blir både arg, deppad och besviken.

  SvaraRadera
 6. Fegisar brukar utnyttja denna sortens angrepp när de som vanligt är alltför fega för att visa sina identiteter rakt ut.Men när det gäller andra viktiga ämnen som berör flertalet andra är de som vanligt helt passiva så länge det inte gäller rent djävelskap.Se bara på det lilla drägget som stod maskerad nere i Malmö och sparkade bort blåljusen på en polisbil i sin maskerade mundering.Skulle kunna gett tusen spänn för att få se hans ansiktsutryck när de så småningom ringde på hans dörr långt från Malmö. :)

  Pelle

  SvaraRadera
 7. HAHAHAHAHAHA! Fan vilken bra idé för att rensa ut lite ogräs från denna överbefolkade jord.

  SvaraRadera
 8. Nån fick väl avslag på sin semesteransökan. Man ska vara snäll mot sin personal.

  SvaraRadera
 9. glöm inte ett nedlagna fall räknas in den uppklaringsprocenten.

  /Mikey

  SvaraRadera
 10. Enligt denna artikel har Kronkyckling själva ett finger med i spelet

  http://www.svenskbladet.se/sverige/index.php?alias=kronfagel_lanserar_ny_produktrange.html

  SvaraRadera
 11. Så går det om man äter oskyldiga djur som levt ett miserabelt liv och sedan hänsynslöst slaktats för er konsumtion. Allt inom loppet av 6 veckor. Idioter.

  SvaraRadera
 12. Gott med glas(s)!

  SvaraRadera
 13. E du dum i huvet eller? Menar du att det är rätt att skada andra människor? Skulle du kunna titta ett barn i ögonen och säga "rätt åt dig" när han/hon blöder i munnen av skolmaten? Sånna som tycker det borde fan i mig skjutas!

  SvaraRadera
 14. Lite glas i kycklingkött, vad spelar det för roll? Det viktiga är de mångmiljontals kycklingar som plågas och dödas varje år för att människor vill äta dem.

  SvaraRadera
 15. Katharina
  Om du inte vill äta kött varsågod och slipp, men att tycka att lite glas i kyckling inte spelar någon roll, är ju bara pinsamt, dvs du tycker att det är ok att utsätta dina medmänniskor för risken att dö, bara för att föra ut ett budskap, som tydligen ingen vågar stå för, om man menar att det är ok med detta så borde du tycka att de som inte vill att man äter t ex gurkor fyller dessa med glas! bara för att visa att det är fel att äta gurka. Hur knäpp får man bli

  SvaraRadera
 16. The good of the many always outway the good of the few. Hört talas om det? I detta fallet är det kycklingarna som är majoriteten.

  SvaraRadera
 17. Mmmm, jag åt precis en pastasallad med kyckling.
  Det var gott (och helt glasfritt.)

  SvaraRadera
 18. Så antalet kycklingar motiverar att man eventuellt dödar människor?!!!??

  Om man tycker att vi människor inte skall äta kött, så är alla välkomna att propagera för detta, och i en framtid omvända alla. Men att på något sätt tycka att det är ok att skada eller döda folk för att nå sina mål, är lika med just terrorism

  SvaraRadera
 19. Döda en kyckling eller döda en människa. Ingen skillnad. Fast antalet kycklingar är uppe i sådant att det bara är statistik.

  SvaraRadera
 20. Dåligt skämt
  och menar du allvar så visar det bara hur otroligt korkad du är

  SvaraRadera
 21. Et stykke glas vil gøre dig syg resten af livet og det vil blive i kroppen indtil du dør.

  Jeg er ked af at sige det men vi er selv ude om det, vi har importeret hundredetusindvis af muslimer, mange med terrorsympatier. I København alene står indvandrere for 60% af al kriminalitet og 100% af al terror.

  Der bliver først sikkert og fredeligt i Skandinavien når alle muslimer er sendt hjem. Nu lærer vi det på den hårde måde...

  SvaraRadera
 22. Jonas Karlsson31 mars 2009 09:32

  @Anonym (den 30 mars 2009 13:15)
  Så att kassera köttet är mycket bättre? Då mår kycklingarna bra?
  Samtidigt försätter det här sabotaget många oskyldiga i fara. Fast enligt din logik är de väl inte oskyldiga, då de äter kött.

  SvaraRadera