torsdag 5 mars 2009

Nazister och stoppamatchen.se har samma mål

Nu sammanstrålar Nazister med nätverket stoppamatchen.se för att stoppa Davis Cup matchen mellan Sverige och Israel

Om det inte vore så alvarligt så vore det helt enkelt skrattretande – Nazister som säger sig vilja ställa up på det palestinska folkets sida, jag tror nog att palestinierna klarar sig utan sådana vänner.

Stoppamatchen.se säger sig vilja stoppa de Israeliska tennisspelarna från att spela som en markering mot att Israel bla bombade Gaza med fosforbomber. Det är alls inget fel att var emot och fördöma bombningarna och speciellt fosforbomber.

Men tennisspelarna var inte de som beslutade om bombningarna, de var inte de som sköt fosforraketerna, här är ju problemet, vi har ett land vars ledare inte uppförs sig helt civiliserat (sen är Israel/palestinierna konflikten som en hemsk röra med flera skurkar) skall vi inte då ha något utbyte med dess befolkning, skall de inte ges rätten att känna stolthet över sig själva? Var det någon innan OS som noterade nätverket ”stoppa OS i Kina”? Nej inte såg vi nått sånt inte.

Här är problemet, en grupp personer väljer ut ett land vars ledning de inte gillar och sen skall det protesteras mot allt personer som kommer från det landet gör.

Tvärtom så är sport en möjlighet till möten och möten skapar förståelse för varandra precis som resor och möten med nya kulturer.

Mer sportutbyte med alla länder och mer turistresor, stöd gärna och bjud hit palestinska idrottsmän. Det finns inget bättre sätt att skapa förståelse mellan folken än att mötas, så det är klart att Nazisterna inte vill att vi möter folk från andra länder, men vad har stoppmatchen.se för orsak?SvD AB DN DN2 DN3 HD SMP SDS SDS2 SDS3 SvD2 SvD3

9 kommentarer:

 1. Muslimer, nazister och kommunister är så otroligt söta ihop. Snacka om extremisternas version av "The perfect storm".

  SvaraRadera
 2. klarar sig bra utan "vännerna" de har i "stoppa matchen"-nätverket som helt saknar verklighetsuppfattning, med den utgångspunkt de har nu kan de inte tillföra något konstruktivt. hamas ligger bakom palestinernas problem och att välja att bortse från det är att helt blunda för det riktiga problemet

  SvaraRadera
 3. Johan Bensow5 mars 2009 17:24

  Någon slags svenska nazister går med i den iofs löjliga stoppamatchen tåget. Därför kan man bortförklara all kritik mot Israels handlingar i Gaza som nazipropaganda?

  Skrattretande var ordet.

  SvaraRadera
 4. Johan Bensow

  har du läst vad jag skrev??
  Vad Israel har gjort i Gaza få den Israeliska regeringen stå för, och den borde stå mer till svars än vad den har behövt hitintills, men min poäng är att vi skall ha mer utbyte mellan länder, om det är sport eller turism elelr båda spelar ingen roll, men möten skapar förståelse, och förståelse skapar i förlängningen fred

  SvaraRadera
 5. Sweden has turned the corner from being a liberal democracy to a liberal demonocracy. Sweden has a long history of anti semitism and Israel is just the latest excuse to hate Jews. www.snippa.net says it all.

  SvaraRadera
 6. Yes, I agree. There are rockets coming in to Israel every day from Gaza.Israel should re-enter Gaza and do the job properly.The Islamo Fascists and their European helpers don,t support peace they just support the death of Jews !!.

  SvaraRadera
 7. vilket bra inlägg, tack. Håller med dig, det är så pinsamt pinsamt att vara svensk när man läser sånthär. Jag förstår inte hur sverige kan vara ett av länderna där man blandar in politik i både frukter som TENNIS?

  SvaraRadera
 8. Bra skrivet
  jag förstår inte varför demonstranterna skall få stå precis utanför hallen och skrika, det måste vara störande för de som spelar, och det måste upplevas hotfullt av de oskyldiga spelarna från Israel. Som visst ska straffas för att de är Judar från israel, det var det som hände en gång för många år sedan i Tyskland, enda skillnaden den här gången att de faktiskt kan åka hem till ett eget land. Jag anser att Palestinerna även de har rätt till ett eget land, men de blir inte hjälpta av att skräniga kommunister och nazister gemensamt demonstrerar och skanderar

  SvaraRadera
 9. Det märkliga är att varje gång ett land ska bojkottas eller punktmarkeras på något sätt så ska det alltid vara ett land som har valts ut av vänsterextremister. Eftersom varken Syrien, Iran, Saudiarabien eller Nordkorea ska bojkottas får man väl anta att dessa länder är bättre än Israel?

  SvaraRadera