fredag 20 mars 2009

Inkompetent generaldirektör avslöjad som fuskare

Hon har ju rekryterat nästan hela sin förra ledningsgrupp, varför det??

Jo svaret är nog ganska enkelt, hon är inte bra på att jobba själv utan behöver folk runt omkring sig som gör jobbet. Det vi sett hittills talar för att det är så, hon har sett snäll och trevlig ut i TV där hon talat om hur arbetslösa skall få hjälp, och som vanligt så är en arbetslös i arbetsförmedlingens ögon en verkstadsarbetare, så förslagen hon lägger fram i TV riktar sig alltid bara till den gruppen. Vad hade hon egentligen på SAAB att göra då det blev klart att bolaget låg riktigt risigt till – jo det är nästan så att man kan se en personlig reklamkampanj ”titta vad duktig jag är, när nått händer är jag där” men varför???

Att hon sen har rekryterat sina gammal vapendragare utan att tjänsterna annonserats ut, är ju helt enkelt för att om de annonserades ut, och någon annan fick jobbet skulle hon stå där med byxorna nere. Så för att slippa skylta med sin egen inkompetens så var det bara att köra på utanför alla regler, skrivna som oskrivna.


Aftonbladet AB2 AB3

3 kommentarer:

 1. Tja, om man är konspiratoriskt lagd så kan man ju tycka så. Å andra sidan kan det ju vara så att hon ville komma igång snabbt på en ny arbetsplats där hon inte känner en kotte. Att rekrytera en ledningsgrupp kan - beroende på rekryteringsprocessen, uppsägningstider med mera - lätt ta upp till ett halvår. Angeles verkar vara en kvinna som sticker ut och inte passar in i den vanliga mallen för hur en svensk mellanmjölkschef ska bete sig. Och vips är mediedrevet där och gläfser. Plus sossarnas gruppledare som försöker göra politik av det hela . DET är pinsamt tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Angeles har alltid gjort på detta viset, dvs. kört över facket! Svaga fack!. Se bara på St.Erik. Samma sak, tog ledningspersoner från förra jobbet. Från förrförra jobbet fick hon lämna efter mycket kort tid med avgångsvederlag. Vad säger det?
  Du driftiga Angeles "Lycka till"!

  SvaraRadera
 3. Till Bempa; Först... Af´s ängel är väldigt politiskt tillsatt. Minns Littorins ord vilken häftig Gd som (dåvarande) AMS fått! DET var politik, med den tillsättningen - och den föregående avsättningen av BobyLund. Att man nu ser hur hon inte håller måttet framkallar nog en och annan svordom i kabinettet... Och ansvarig minister gömmer sig och hävdar myndighetens oberoende och håller tummarna att det må lugna sig mumlande att det var ju inte det här man förväntade sig av "Årets ledare"!

  SvaraRadera