lördag 21 mars 2009

Monaeffekten slår hårt

Alliansen visar gång på gång styrka. Hanteringen av krisande biltillverkare där regeringen är tydlig med att företagen och ägarna har ett mycket stort ansvar, och att inga pengar kommer att vräkas in över företagen när möjligheter till framtid är osäker för dessa

Mona har däremot med sina kompanjoner, varit minst sagt taffliga, och visat en otrolig brist på fingertoppskänsla, hur kan Mona, sossrna och röran tro att Sveriges befolkning vill ösa miljarder för att eventuellt rädda ett antal tusen jobb ett par månader som i SAAB fallet. GM hade utan tvekan varit mycket nöjda. Sen är helt klart långt ifrån alla i sossekollektivet speciellt nöjda med MP och/eller V som sängkamrater.

Sossarna har nog bara två alternativ antingen inte göra något och se fram emot fortsatt minskat stöd, eller hoppas på att Alliansen klantar till det på nått sätt. Det andra alternativet är att byta ut Mona, upplösa rödgröna röran, slicka såren och sikta in sig på nästa val och se vad det kan ge, och därefter hitta samarbetspartners.

Personligen hoppas jag på alternativ ett, vilket säkert är det troligaste, de verkar ju minst sagt inte riktigt ha koll på läget, och vem vet det kan ju pågå ett nytt "rosornas krig" i det fördålda inom partiet.


SvD SDS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar